TJEERD VAN DER PLOEG

Al sinds hij zich kan heugen vist Tjeerd van der Ploeg op snoek, baars, snoekbaars en roofblei. Kortom, Tjeerd is een roofvisspecialist in hart en nieren, die zich in eerste instantie op het vissen op snoekbaars concentreerde. Maar vlak Tjeerds kennis over het gericht vissen op snoek niet uit. Liever baars of roofblei? Ook daarvoor kunt u in Tjeerds boot stappen.

Tjeerd vist door het hele land en deed ook jaren mee met het Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen en andere snoekbaarswedstrijden, waarbij hij vaak bij de top-10 eindigde en ook verschillende wedstrijden heeft gewonnen. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Tjeerd is gevraagd om voor Quantum en Zebco roofvisproducten te ontwikkelen en te testen.

Standplaats: Wolvega
Werkterrein: Noord-Nederland, Randmeren, Friese meren en kanalen, IJssel, rest van Nederland in overleg.
Boot: Volledig uitgeruste Marcraft 520 Predator met 60 pk Suzuki.
Technieken: Snoek: kunstaas- en jerkbaitvissen, trollen. Snoekbaars: verticalen, diagonalen, dropshotten, trollen. Baars: verticalen, werpen, trollen.
Materiaal: Complete range specialistische hengels, reels en molens voor verticalen, dropshotten en trollen. Door klant te gebruiken.
Extra: Speciale wensen kunnen na overleg worden vervuld.