CLINICS

Een dag op het water met een gids van Fishing Guides Holland is niet alleen een aangename dag die in vrijwel alle gevallen succes oplevert, maar ook een leerproces. U krijgt immers waardevolle praktijkinformatie aangereikt, waarmee u uw eigen visdagen succesvoller kunt laten verlopen. Maar Fishing Guides Holland biedt meer, en wel in de vorm van clinics, dagen waarop theorie en praktijk aan elkaar worden gekoppeld. In de ochtenduren vindt eerst een interactieve presentatie plaats, waarna u de rest van de dag in groepjes van twee met een gids het water op gaat. Uiteraard biedt Fishing Guides Holland naast clinics voor individuele sportvissers ook incentives, teambuildingdagen en groepsbegeleiding aan bedrijven aan. Neemt u daartoe contact op via het boekingsformulier.

CLINIC 1:
INDICATOREN VOOR SNOEK

Op de grote wateren is het lokaliseren van snoek een van de grootste opgaven. Toch zijn er zichtbare en onzichtbare indicatoren die op de aanwezigheid van snoek op een bepaald deel van het water duiden. Welke indicatoren dit zijn en hoe er - ook door gebruik te maken van de apparatuur aan boord - profijt van te trekken, verneemt u tijdens deze clinic.

CLINIC 2: SNOEKBAARSTECHNIEKEN

Verticalen, diagonalen, dropshotten, werpen; allemaal succesvolle technieken voor de vangst van snoekbaars. Deze technieken passeren allemaal de revue tijdens deze clinic aan en op de rivier. Vraag de specialisten het hemd van het lijf en laat u door hen op het water elk aspect van deze visserij in de praktijk toelichten.

CLINIC 3:
GERICHT OP GROTE BAARS

Nederland staat bekend om de zeer grote baarzen die op sommige wateren kunnen worden gevangen. De baarsspecialisten binnen Fishing Guides Holland kiezen bij voorkeur voor het werpend vissen met kunstaas op grote baars, hoewel deze vis ook met andere technieken kan worden gevangen. Binnen deze clinic komen uiteraard alle facetten voor het gericht vissen op grote baars aan bod.

CLINIC 4:
DE ROOFBLEI GETACKLED

De roofblei geldt als een wispelturige vis, waaraan een aantal specialisten zijn hart heeft verpand. Hoe zij inspelen op het gedrag van deze tandenloze roofvis van vooral het stromende water en hoe zij hem met kunstaas weten te verleiden, is onderwerp van deze clinic. De theorie wordt op een van de grote rivieren in Nederland, de natuurlijke habitat van de roofblei, uitvoerig aan de praktijk getoetst.