ROBERT VAN DER KAMP

Robert van der Kamp vist al meer dan 30 jaar en hij zet zijn daaruit voortkomende kennis en ervaring in als visgids. Het jagen op snoek en snoekbaars is zijn grote passie. Al zo’n 15 jaar vist Robert vanuit de boot op snoek, baars en snoekbaars. Trollen, verticalen, diagonalen en dropshotten; alle technieken worden door Robert beheerst. Met zowel kunstaas als dood aas. Vooral ’s winters jaagt Robert graag vanaf de kant op grote snoeken met dood aas. Ook het vissen met de pen op snoekbaars vanuit de boot beheerst Robert tot in de puntjes.

Robert vist voornamelijk in Groningen en een gedeelte van Friesland. Hij heeft de beschikking over een prachtige aluminium visboot: een Sylvan Supersnapper. Deze boot is uiteraard voorzien van alle benodigde apparatuur om zo effectief mogelijk te kunnen vissen. Gebruik van de hengels en (kunst)aas is bij de prijs inbegrepen.

Standplaats: Groningen
Werkterrein: Regio Groningen (incl. stad Groningen), Reitdiep, Damsterdiep, Eemskanaal. Andere wateren op afspraak.
Boot: Volledig uitgeruste Sylvan Supersnapper met 50 Pk Hondamotor.
Technieken: Trollen, verticalen, dropshotten, dood-aas, zeildobbers en diagonalen.
Materiaal: Diverse hengels, molens/reels en kunstaas door klant te gebruiken. Uiteraard kan de klant ook eigen uitrusting meebrengen.
Extra: Speciale wensen in overleg.