ROB KRAAIJVELD 

Rob Kraaijeveld mag gerust als een kunstaasvirtuoos worden betiteld. Of u nu op snoek, snoekbaars, baars, roofblei, winde of op zeebaars vanaf de kant wilt vissen, en of u dat nu met kunstaas of de vliegenhengel wilt doen, alles is bij Rob mogelijk. Rob ziet het gidsen van sportvissers als een hobby en dat betekent dat hij hiermee niet full time mee aan de slag wil zijn. Hij vist veel te graag zelf! Desondanks verwelkomt hij met enige regelmaat graag gasten aan boord, waarvan er velen uit Engeland komen, speciaal voor het vangen van grote baars. En die komen maar al te graag terug!

Rob heeft een voorkeur voor de grote wateren in het zuidwesten van Nederland, omdat hij daar in het algemeen niet alleen alle kanten op kan, maar ook de echt grote exemplaren van snoek, snoekbaars, baars, roofblei en winde kan verwachten. Deze grote wateren nodigen Rob ook uit om te experimenteren, en dat doet hij dan ook volop. Daarnaast ontwerpt en produceert Rob al een geruim aantal jaren eigen jerkbaits en ander kunstaas voor snoek, waarmee hij al ontelbare malen succesvol is geweest.

Standplaats: Hellevoetsluis
Werkterrein: Haringvliet, Volkerak, Spui, Hollands Diep, Brielse Meer, Oude Maas. Rest van Nederland na overleg.
Boot: Volledig uitgeruste Orka VWX 535 (max. 2 personen).
Technieken: Snoek: kunstaas- en jerkbaitvissen, trollen, vliegvissen. Snoekbaars: verticalen, diagonalen, dropshotten, trollen. Baars: verticalen, werpen, trollen.
Materiaal: Hengels, molens, reels en kunstaas aan boord en door klant te gebruiken.
Extra: Speciale wensen kunnen na overleg worden vervuld.