FISHING GUIDES HOLLAND

FIRST STOP FOR FISHING THE NETHERLANDS
FISHING GUIDES HOLLAND

Fishing Guides Holland is de overkoepelende website van de in Nederland werkzame, professionele visgidsen. Op deze website vindt u alle noodzakelijke informatie voor een succesvol verblijf op de Nederlandse wateren en kunt u kiezen voor het vissen onder begeleiding van een visgids op een water van uw eigen voorkeur.

Fishing Guides Holland vindt voor u altijd een visgids die de wateren in zijn omgeving als zijn broekzak kent en die alles in het werk zal stellen om u een onvergetelijke dag op of aan het water te bezorgen. De visgidsen van Fishing Guides Holland zijn direct via deze website te boeken. 

SPORTVISLAND BIJ UITSTEK

Nederland kent als sportvisland bij uitstek kent een groot aantal wateren in zeer verschillende verschijningsvormen: meren, plassen, grote rivieren, kleine rivieren, kanalen, vaarten, poldersloten en veenplassen. Vrijwel al deze wateren kunnen, buiten het gesloten seizoen voor snoek, baars en snoekbaars in april en mei, het gehele jaar door  tegen een vriendelijke vergunningsprijs worden bevist.

Het probleem van de grote diversiteit aan Nederlandse wateren is het voor gastvissers vaak ontbreken van de noodzakelijke en vooral specifieke waterkennis.
De op een jarenlange praktijkervaring gebaseerde waterkennis is bij de gidsen van Fishing Guides Holland wel aanwezig, en dus bent u bij Fishing Guides Holland dan ook precies aan het juiste adres om een bezoek aan een van de Nederlandse wateren effectiever te laten verlopen!

CATCH & RELEASE

Zeer veel, vooral buitenlandse gasten van Fishing Guides Holland weten dat Nederland over een uitstekende visbestand beschikt, maar realiseren zich niet dat in Nederland geen vis wordt uitgezet en dat alle vissen daarom van natuurlijke oorsprong zijn.

De visgidsen van Fishing Guides Holland werken zonder uitzondering volgens het principe van ‘catch & release’. Dat wil zeggen dat alle gevangen vissen zo snel mogelijk zullen worden teruggezet in hun element. Op deze manier blijft de goede visstand behouden en blijft Nederland ook een sportvisland bij uitstek. Een mooie herinneringsfoto van uw vangst wordt op verzoek uiteraard wel gemaakt en zal u worden toegestuurd.