MIKE DIJKSTRA 

Geboren en getogen in Amsterdam vist Mike Dijkstra al meer dan dertig jaar in deze regio. Mike is een allround sportvisser en heeft zich de afgelopen twintig jaar volledig toegelegd op het vliegvissen en het vissen met kunstaas. Mike is houder van het ´keurmerk visgids´ van de Amsterdamse Hengelsport Vereniging; een waarborg voor kwaliteit en verantwoordelijkheid naar vis en visser. Mike is lid van het St.Croix Rods Pro-staff Team. Daarnaast is Mike VNV-gecertificeerd vliegviswerpinstructeur.

Mike vist niet alleen met gasten in eigen land, maar organiseert tevens visdagen en visreizen in binnen- en buitenland. Centraal staan altijd: vriendschap, gezelligheid en het vissen op de beste stekken. Alle visdagen worden in overleg met de klant op maat gemaakt.

Standplaats: Amsterdam
Werkterrein: Het IJ, het Noordzeekanaal, de Nieuwe Meer, de Vecht, Ankeveense plassen en vele andere locaties. In de zomer ook vissen op zeebaars en makreel met licht materiaal. 
Boot: Volledig uitgeruste Lund 1890 ProV (115pk) en Lund 1700 Pro-angler (Maximaal 3 respectievelijk 2 personen).
Technieken: Alle snoek- en snoekbaarstechnieken als jerken, trollen, verticalen, dropshotten en penvissen met natuurlijk aas. Ook vliegvissen op snoek, baars en snoekbaars.
Materiaal: Complete range specialistische hengels, reels en molens voor verticalen, dropshotten en trollen. Door klant te gebruiken.
Extra: Werpinstructies voor vliegvissers. Speciale wensen kunnen na overleg worden vervuld.