MARCO NIEUWENHUIZE

Marco Nieuwenhuize is de eerste visgids in Nederland die roofvisvissers begeleidt bij het vissen vanuit een Hobie kajak. Dat doet hij sinds acht jaar in het zuidwesten van Nederland. Ook vist Marco vanuit de boot en vanaf de kant. Hij vist al jaren met de kajak in de Zeeuwse wateren, in Noorwegen, Zweden en Denemarken. Marco geeft zeebaarsclinics, waarbij kan worden gekozen voor kajak, kant- of bootvisserij en voor de visserij met kunstaas of met de vliegenhengel.

In de zomer is zeebaars de doelvis en hierin heeft Marco zich dan ook gespecialiseerd. Vanaf mei tot en met oktober verblijft deze vis aan de Zeeuwse stranden en in de Ooster- en Westerschelde en kan er met verschillende technieken op worden gevist. Als de zeebaars in het najaar wegtrekt, vist Marco verder vanuit de kajak op het zoete water op snoek en snoekbaars.

Standplaats: Goes
Werkterrein: Zuidwest-Nederland, rest van Nederland in overleg.
Boot: Kajak: Hobie Kajak Outback
Technieken: Zeebaars kant: plug, lepels, lichte pilkers, shads en dobbervisserij. Zeebaars kajak: plug, lepels, pilkers, shads, dobbervisserij. Zeebaars boot: pilkers, shads , bodem- en dobbervisserij.
Materiaal: Hengels, molens, reels en kunstaas kunnen tegen betaling worden gebruik.
Extra: Speciale wensen kunnen na overleg worden vervuld. Hotelservice.