JUUL STEYN 

Juul Steyn heet u van harte welkom bij Fishing Amsterdam, waar een visdag zoveel meer is dan zomaar een dag vissen. Juul brengt u snel en comfortabel naar misschien wel de beste visstekken van Nederland. Opstappen kan vanaf een parkeerplaats in Amsterdam Noord. Komt u met het openbaar vervoer, dan pikt Juul u op bij het Centraal Station. Zo verliest u geen minuut vistijd! Toch is Juul ook graag bereid u naar andere wateren in Nederland mee te nemen.

Juul is onder meer gespecialiseerd in het verticalen en dropshotvissen op snoekbaars en baars. Maar u kunt met hem ook gericht vissen op snoek, die in de wateren rondom Amsterdam grote afmetingen kan bereiken. Bovendien is Juul trots op het verleende Keurmerk Visgids van de Amsterdamse Hengelsportvereniging en staan bij hem service, veiligheid en professionaliteit hoog in het vaandel.

Standplaats: Amsterdam
Werkterrein: Het IJ, het Noordzeekanaal, de Nieuwe Meer en de binnenstad van Amsterdam. Naar wems ook wateren buiten de regio Amsterdam.
Boot: Volledig uitgeruste en luxe Siegersma Casting King 2.0. Maximaal 3 personen.
Technieken: Snoekbaars: verticalen, diagonalen, dropshotten, trollen, penvissen met natuurlijk aas. Snoek: kunstaas- en jerkbaitvissen, trollen, vliegvissen. Baars: verticalen, werpen, trollen.
Materiaal: Complete range specialistische hengels, reels en molens voor verticalen, dropshotten en trollen. Door klant te gebruiken.
Extra: Speciale wensen kunnen na overleg worden vervuld.