JEROEN EIJSSENS

Als vierjarig jochie ging Jeroen Eijssens al met zijn vader mee naar de Noordpier in Wijk aan zee en is inmiddels uitgegroeid tot een ervaren visgids. Jeroen is een rasechte allround roofvisser die de beginnende en ervaren visser een leerzame en gezellige dag op het water bezorgt. Zowel op zoet als zout water, niets is hem en zijn handgebouwde boot te gek. Wil je met oppervlaktepluggen op zeebaars vissen of met de Carolina rig achter de hele grote baarzen aan? Dit en meer is allemaal mogelijk bij Jeroen!

Jeroen is gespecialiseerd in de hedendaagse 'finesse-technieken' op zowel de zoet- als zoutwaterrovers, waaronder baars, snoekbaars en zeebaars. Daarnaast vist hij bijna het hele jaar door op snoek met grote shads, jerkbaits en de vlieg. U geeft uw wensen aan en Jeroen past vervolgens het water en bijbehorende techniek daarop aan, zodat u de grootste kans hebt om de vis van uw dromen te vangen. 

Standplaats: Alkmaar
Werkterrein: Alkmaardermeer, de Zaan, Noordzeekanaal, Noordzee, Haringvliet, Hollands Diep, Europoort, de rivieren en rivierplassen.
Boot: Volledig uitgeruste handgebouwde roofvisboot met 60 pk Suzuki (max. 3 personen).
Technieken: Werpend vissen met kunstaas, Carolina rig, Texas rig, oppervlaktepluggen, verticalen, jerkbaitvissen, vliegvissen, doodaasvissen en trollen.
Materiaal: Gratis gebruik van al het materiaal, zoals hengels van Westin en molens en reels van Shimano en diverse soorten kunstaas voor elk mogelijke techniek.
Extra: Speciale wensen kunnen na overleg worden vervuld.