GERRIT RITMAN

Gerrit Ritman vist al ruim 30 jaar in de kop van Noord-Holland en kan bijna alle wateren in de regio wel dromen! Waar je ook gaat of staat in de kop van Noord-Holland, viswater vind je overal. Niet voor niets geldt deze regio als een waar eldorado voor de hengelsport en als professionele visgids wil Gerrit u graag een handje helpen uw droomvangst te verwezenlijken.

Gerrit heeft een decennialange ervaring op ‘zijn’ wateren en is in het bezit van een veilige en comfortabele visboot. U vist vanuit zijn boot op roofvis en u hoeft zelf geen hengels mee te nemen. Ook het kunstaas wordt u ter beschikking gesteld. Maar u kunt natuurlijk ook uw eigen spullen meenemen. Mocht u niet in het bezit zijn van een Vispas, dan is dat geen belemmering: u krijgt die dan van Gerrit. Daarnaast kunt u aan Gerrit ook speciale wensen kenbaar maken. Hij zal dan alles in het werk stellen om die wensen te verwezenlijken.

Standplaats: Den Helder
Werkterrein: Kop van Noord Holland. Het Noord-Hollands Kanaal, Oude en Nieuwe Balgzandkanaal, havens in Den Helder, Schagen, Slootdorp en Middenmeer, de polders Het Grootslag, Koegras, Wieringermeer en Anna Paulowna, de Vlietlanden bij Medemblik.
Boot: Volledig uitgeruste Alumacraft Fisherman 160. Maximaal 3 personen. Belly boat.
Technieken: Snoek: trollen, natuurlijk aas, kunstaas. Snoekbaars: verticalen, dropshotten, penvissen.
Baars: verticalen, dropshotten, kunstaas.
Materiaal: Al het hengelmateriaal is aanwezig en op verzoek door de klant te gebruiken.
Extra: Lunch inbegrepen. Eventueel dagvergunning. Verdere wensen in overleg. Accommodatie tegen aantrekkelijke vergoeding in nabij gelegen vishotel.