DAAN VERBRUGGEN 

Daan Verbruggen is één van de eerste officiële visgidsen in Nederland. Daan komt oorspronkelijk uit de karperwereld, maar zag daarin op een gegeven moment geen uitdagingen meer. Hij is zich toen volledig gaan specialiseren op roofvis en beheerst nu echt elke discipline. Zijn voorkeur ligt echter bij de snoekbaarsvisserij. Een aantal jaren geledene zette Daan in korte tijd een aantal zeer belangrijke wedstrijden op zijn naam, waaronder het prestigieuze Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen. Daarna concentreerde hij zich volledig op het gidsen en breidde zijn voorkeuren uit, zodat u ook voor het vissen op snoek en baars bij hem op de juiste plaats bent.

Daan is regelmatig actief op beurzen en geeft ook workshops en lezingen. Ook zijn er regelmatig producten op de markt te vinden die door hem ontwikkeld zijn, of waar hij zijn visie over heeft gegeven zodat die constant kunnen worden doorontwikkeld. Verder is Daan zo goed als elke dag op het water te vinden en probeert hij zin gasten onder anderer de kunst van het snoekbaarsvissen bij te brengen in zijn Lund 1875 Pro-V Bass. Het komt vrijwel nooit voor dat Daan geen snoekbaars vangt.

Standplaats: Purmerend / Amsterdam
Werkterrein: Het Gooimeer, het IJ, het Noordzeekanaal, de Nieuwe Meer, het Alkmaardermeer. Rest van Nederland na overleg.
Boot: Volledig uitgeruste Lund 1875 Pro-V Bass (max. 3 personen).
Technieken: Snoekbaars: verticalen, diagonalen, dropshotten, trollen, penvissen met natuurlijk aas. Snoek: kunstaas- en jerkbaitvissen, trollen. Baars: verticalen, werpen, trollen.
Materiaal: Hengels, molens, reels en kunstaas aan boord en door klant te gebruiken.
Extra: Speciale wensen kunnen na overleg worden vervuld.