how to develop own website

YME DIKKERBOOM

Bij Yme Dikkerboom begon de passie voor het vissen al vroeg. Plezier in het vissen en natuurbeleving staan bij Yme voorop. Vliegvissen en verticalen behoren tot zijn specialiteit. Als leraar techniek bij het Scheepvaart en Transport College heeft hij ervaring in het uitleggen van de gebruikte vistechnieken, waarbij het lezen van het water en de presentatie van het kunstaas de hoofdonderdelen vormen. Yme verticaalt met de boot en belly boat op rivieren, plassen en meren. Er wordt gevist op roofvis zoals baars, snoekbaars, snoek en forel.

Naast verticaalvirtuoos is Yme ook een hartstochtelijk vliegvisser. Een jarenlange ervaring op diverse rivieren en meren in Nederland en het buitenland staat nu garant voor vangsten van forel, vlagzalm en barbeel. In het Rotterdamse havengebied gidst Yme vissers die zich willen bekwamen in het vliegvissen op fint (mini-tarpon) of zeebaars. Daarnaast is hij VNV-gecertificeerd werpinstructeur. Zijn credo is: ‘Think before you fish!’.

Standplaats: Vlaardingen
Werkterrein: Oude Maas, Hollandse IJssel, Binnenmaas, Oostvoornse meer, Nieuwe Waterweg, Haringvliet, Volkenrak.
Boot: Volledig uitgeruste With met 15 pk 4-takt outboard, 55 lb backtroller en fishfinder.
Technieken: Verticalen met de boot op rivieren (1 gast) of meren (2 gasten) of met de belly boat. Vliegvissen op rivieren en meren met of zonder belly boat.
Materiaal: Al het hengelmateriaal is aanwezig en op verzoek door de klant te gebruiken. Waadpak met waadschoenen zelf regelen.
Extra: Vooraf aan het vliegvissen een gezellige avond vliegbinden voor het betreffende water en eventueel werpinstructies voor vliegvissers. Frisdrank inbegrepen. Foto’s op cd of per e-mail.

VOLG ONS