free web creation software

VISGIDSEN

Fishing Guides Holland werkt uitsluitend met de beste visgidsen van Nederland. Deze ervaren mannen kennen hun wateren als hun broekzak en weten onder vrijwel alle omstandigheden vis te vangen. En dat mag voor u als klant natuurlijk een grote geruststelling zijn. Vangstgarantie kan er uiteraard nooit worden gegeven, maar de mannen van Fishing Guides Holland zullen altijd hun uiterste best doen om tot resultaten te komen. Daartoe zetten zij niet alleen een schat aan ervaring in, maar ook de modernste technieken en materialen. Beter geoutilleerd dan onder begeleiding van een visgids van Fishing Guides Holland kunt u het water niet op! We stellen hen hieronder aan u voor.

Bij Fishing Guides Holland kunt u kiezen uit maar liefst 24 professionele visgidsen, die verspreid over het land hun werkzaamheden uitvoeren. Waar u ook in Nederland wilt vissen, Fishing Guides Holland kan u altijd voorzien van een gids die de wateren in het door u gekozen gebied als zijn thuiswateren beschouwt.

Door te klikken op de foto´s gaat u rechtstreeks naar de persoonlijke pagina van iedere gids, waar u uitgebreidere informatie over hem vindt en waar u deze gids ook meteen kunt boeken.

HET TEAM VAN FISHING GUIDES HOLLAND

STEEF MEIJERS

BERTUS ROZEMEIJER

ROB KRAAIJEVELD

DAAN VERBRUGGEN

JUUL STEYN

MIKE DIJKSTRA

TON VAN PLATERINGEN

AD SWIER

JOHAN STRUWE

TJEERD VAN DER PLOEG

MIKE STALENHOEF

JOHAN CANEEL

ROBERT VAN DER KAMP

PIET DE RUITER

MARCO NIEUWENHUIZE

GERRIT RITMAN

YME DIKKERBOOM

KOEN LEMMENS

FRANK VELENTURF

WILLEM BEIJEMAN

JEROEN EIJSSENS

THOM PRÜST

MEINDERT KAP

RICK STALENHOEF

VOLG ONS