css templates

TON VAN PLATERINGEN

Ton van Plateringen is met de hengel in de hand geboren en heeft daarbij ook nog een grote portie experimenteerdrift meegekregen. Wat roofvis betreft kent Ton dan ook alle kneepjes van het vak. Toch is hij daar niet tevreden mee, want telkens nieuwe dingen proberen, vindt hij een van de fascinerendste zaken binnen de sportvisserij. Zijn vermaarde Bobo, een uit de kluiten gewassen streamer voor de baitcaster is daarvan een voorbeeld.

Hoewel Ton graag op alle wateren vist, mogen de grote rivieren zich in zijn bijzondere belangstelling verheugen. Op deze wateren vist Ton graag op de uit de kluiten gewassen snoeken, maar net zo graag ook op snoekbaars, baars en roofblei. En het spreekt voor zich dat Ton daarvoor alle denkbare technieken inzet. En juist daarom komt het slechts uiterst zelden voor dat Ton een visdag afsluit zonder vis. En dat mag voor u als gast een hele geruststelling zijn.

Standplaats: Utrecht
Werkterrein: Vinkeveense Plassen, Loosdrechtse Plassen, rivier de Lek, Merwedekanaal, Vecht, Kromme Rijn, veenplassen en polders rond Utrecht, Amsterdam en Hilversum. Rest van Nederland in overleg.
Boot: Volledig uitgeruste Alumacraft T14V (maximaal 2 personen).
Technieken: Snoek: kunstaas- en jerkbaitvissen, werpen met shads. Snoekbaars: verticalen, diagonalen, dropshotten, trollen. Baars: verticalen, werpen, trollen.
Materiaal: Complete range specialistische hengels, reels en molens voor verticalen, snoeken en trollen. Door klant te gebruiken.
Extra: Lunch, koffie/thee, soep, frisdrank inbegrepen. Speciale wensen kunnen na overleg worden vervuld. Foto’s op cd of per e-mail.

VOLG ONS