amp template

TJEERD VAN DER PLOEG

Al sinds hij zich kan heugen vist Tjeerd van der Ploeg op snoek, baars, snoekbaars en roofblei. Kortom, Tjeerd is een roofvisspecialist in hart en nieren, die zich vooral in de laatste jaren op het vissen op snoekbaars heeft geconcentreerd.

Tjeerd vist door het hele land op snoekbaars en doet ook al jaren mee met het Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen en andere snoekbaarswedstrijden. Vrijwel altijd zit hij bij de top-10 van Nederland en heeft hij ook verschillende wedstrijden gewonnen. In het jaar 2010 werd Tjeerd derde in de competitie, maar wel als beste Nederlander! Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Tjeerd is gevraagd onder zijn naam een eigen hengellijn en accessoires te ontwikkelen.

Standplaats: Wolvega
Werkterrein: Noord-Nederland, Randmeren, Friese meren en kanalen, IJssel, rest van Nederland in overleg.
Boot: Volledig uitgeruste Marcraft 496 Lake Hunter met 60 pk Suzuki.
Technieken: Snoek: kunstaas- en jerkbaitvissen, trollen, vliegvissen. Snoekbaars: verticalen, diagonalen, dropshotten, trollen. Baars: verticalen, werpen, trollen.
Materiaal: Complete range specialistische hengels, reels en molens voor verticalen, dropshotten en trollen. Door klant te gebruiken.
Extra: Lunch, koffie/thee, soep, frisdrank inbegrepen. Speciale wensen kunnen na overleg worden vervuld. Foto’s op cd of per e-mail.

VOLG ONS