build your own site

STEEF MEIJERS 

Steef Meijers is al ruim dertig jaar actief in de hengelsport. Samen met Jan Smulders liet hij in de jaren ´80 het legendarische videotijdschrift Vis-Visie het levenslicht zien en stond, wederom met Jan Smulders, ook aan de wieg van het televisieprogramma Vis-TV. Bovendien richtte hij 17 aar geleden samen met Dietmar Isaiasch het specialistische tijdschrift Dé Roofvis op. Zijn functie als hoofdredacteur bij dit blad zei Steef medio 2010 vaarwel en hij richt zich sindsdien op andere zaken binnen de hengelsport, waaronder het gidsen van zowel binnenlandse als buitenlandse gasten op de Nederlandse wateren.

Steef heeft een zeer ruime ervaring en is gespecialiseerd in het vissen op roofvis, waarbij de snoekvisserij een voorname plaats inneemt. Desondanks mag hij ook graag met kunstaas op snoekbaars vissen en jaagt hij onder de geuzennaam ‘Mister Perchman’ al vele jaren op baarzen van recordformaat.

Standplaats: Utrecht
Werkterrein: Vinkeveense Plassen, Loosdrechtse Plassen, Lek, Waal, Merwedekanaal, Vecht, veenplassen en polders rond Utrecht, haven Amsterdam, Volkerak en Haringvliet.
Boot: Volledig uitgeruste Marcraft 440 (standaard, max. 3 personen). Volledig uitgeruste Alumacraft T14V (kleinschalig water, max. 2 personen).
Technieken: Snoek: kunstaas- en jerkbaitvissen, trollen, vliegvissen. Snoekbaars: verticalen, diagonalen, dropshotten, trollen. Baars: verticalen, werpen, trollen.
Materiaal: Hengels, molens, reels en kunstaas aan boord en door klant te gebruiken.
Extra: Lunch, koffie/thee, soep, frisdrank inbegrepen. Transfer luchthaven Schiphol – Utrecht v.v.
Hotelservice. Speciale wensen kunnen na overleg worden vervuld. Snoekvissen in polder (te voet).
Foto’s op cd of per e-mail.

Bekijk de video van tevreden Spaanse klanten. 

VOLG ONS