create your own web page

PIET DE RUITER

Piet de Ruiter werkte voor de overheid, was lid van de Tweede Kamer en werkte bij Wout van Leeuwen Hengelsport. Piet werd aan zee geboren, maar koos het binnenwater als domein. Eerst op witvis en karper. Later specialiseerde hij zich op alles dat tanden heeft. Nog steeds komen alle Nederlandse roofvissen bij Piet in de boot, maar snoekbaars is zijn specialiteit geworden. Niet voor niets noemt Piet zich ´dé snoekbaarsgids´ en geeft hij als enige visgids vangstgarantie. Komt er een dag geen snoekbaars in boot dan vist u de volgende gratis!

Naast snoekbaarsvisser is Piet een gepassioneerd en allround vliegvisser. Wie een dag wil snoeken met de vliegenhengel kan ook bij Piet terecht. Een weekje op forel of vlagzalm? Piet beschikt overeen aantal gastvergunningen voor tientallen kilometers privé salmonidenwater in het Oostenrijkse Steiermark.
De laatste jaren heeft Piet zijn hart ook verpand aan het vliegvissen op het zoute water. Piet kan op jaarbasis 1 tot 2 trips naar Cuba verzorgen, een van de beste vliegvisbestemmingen ter wereld! Vroeg boeken is er wel bij!

Standplaats: Delft
Werkterrein: West- en Midden-Nederland: Merwede, Oude Maas, Lek, Hollandse IJssel, Kagerplassen, Gooimeer, IJ, Noordzeekanaal, Hollands Diep, Volkenrak en Haringvliet.
Boot: Volledig uitgeruste Alumacraft Classic met 40 pk Yamaha en 80 lbs. Minn Kota Terrova met I-pilot. Maximaal 2 personen.
Technieken: Snoekbaars: verticalen, diagonalen, dropshotten, werpen met shads en trollen. Dood aas (indien beschikbaar) op fireball, gesleept en onder pennen. Op verzoek ook vissen op snoek, baars en roofblei met alle soorten kunstaas. Vliegvissen op snoek.
Materiaal: Hengels, molens, reels en kunstaas aan boord en door klant te gebruiken.
Extra: Lunch, koffie/thee, soep, frisdrank op aanvraag. Foto’s op cd of per e-mail.

VOLG ONS