website templates

FISHING GUIDES HOLLAND

Fishing Guides Holland is de overkoepelende website van de in Nederland werkzame, professionele visgidsen. Op deze website vindt u alle noodzakelijke informatie voor een succesvol verblijf op de Nederlandse wateren en kunt u kiezen voor het vissen onder begeleiding van een visgids op een water van uw eigen voorkeur.

Fishing Guides Holland vindt voor u altijd een visgids die de wateren in zijn omgeving als zijn broekzak kent en die alles in het werk zal stellen om u een onvergetelijke dag op of aan het water te bezorgen. De visgidsen van Fishing Guides Holland zijn direct via deze website te boeken. In onderstaande leest u meer over Nederland als sportvisland en krijgt u uitleg over de omgang met de gevangen vis.

SPORTVISLAND BIJ UITSTEK

Nederland is een sportvisland bij uitstek en kent een groot aantal wateren met zeer verschillende verschijningsvormen: meren, plassen, grote rivieren, kleine rivieren, kanalen, vaarten, poldersloten en veenplassen. Vrijwel al deze wateren kunnen, met uitzondering van het gesloten seizoen voor snoek, baars en snoekbaars in april en mei, het gehele jaar door en bovendien tegen een in vergelijking met andere landen bijzonder vriendelijke vergunningsprijs worden bevist.


Het probleem van de grote diversiteit aan Nederlandse wateren is voor gastvissers dat de noodzakelijke en vooral specifieke waterkennis in veel gevallen ontbreekt. Bij het leren kennen van een water gaat daarom voor gastvissers waardevolle en effectieve vistijd verloren. De op een jarenlange praktijkervaring gebaseerde waterkennis is bij de gidsen van Fishing Guides Holland wel aanwezig, en dus bent u bij Fishing Guides Holland dan ook precies aan het juiste adres om een bezoek aan een van de Nederlandse wateren effectiever te laten verlopen!

CATCH & RELEASE

De visgidsen van Fishing Guides Holland werken zonder uitzondering volgens het principe van ‘catch & release’. Dat wil zeggen dat alle gevangen vissen zo snel mogelijk zullen worden teruggezet in hun element. Op deze manier blijft de goede visstand behouden en blijft Nederland ook een sportvisland bij uitstek. Een mooie herinneringsfoto van uw vangst wordt op uw verzoek uiteraard wel gemaakt en zal u worden toegestuurd.

VOLG ONS