website templates

MEINDERT KAP

Net als vrijwel alle gidsen van Fishing Guides Holland werd ook Meindert Kap met een hengel in zijn hand geboren. Sterker nog; bij hem was het een vliegenhengel. Meindert vist al meer dan 40 jaar zeer actief op roofvis met hoofdzakelijk de vliegenhengel. Zijn voorkeur gaat uit naar de grote wateren van Nederland, omdat volgens hem daar de echte uitdagingen liggen. Toch is Meindert geen purist, want hij vist soms ook graag met kunstaas op zowel snoek, snoekbaars en baars. Dus ook daarvoor kunt u bij Meindert terecht.

Behalve dat Meindert graag actief op het water bezig is, staan de door hem in zijn eigen atelier gebonden streamers wijd en zijd bekend en levert hij die ook aan zowel particulieren als hengelsportzaken. Als u bij Meindert aan boord stapt, laat de kans dan niet onbenut om enkele van zijn streamers in te slaan. De vangkracht ervan toont Meindert u graag op de gidsdag zelf!

Standplaats: Middelharnis
Werkterrein: Haringvliet ,Spui, Volkerak , Brielse Meer, Binnenmaas.
Boot: Volledig uitgeruste polyester boot van 5,20 m met 50 pk Yamaha.
Technieken: Vliegvissen op snoek, snoekbaars en baars , verticalen op snoekbaars en baars, werpen met kunstaas op snoek en baars.
Materiaal: Hengels, molens, reels en kunstaas aan boord en door klant te gebruiken.
Extra: Koffie, thee, altijd een heerlijk soepje, huzarensalade, frisdrankje en ter afsluiting van de dag een heerlijk whisky. Foto’s op cd of per e-mail.

VOLG ONS