site maker

JUUL STEYN 

Juul Steyn heet u van harte welkom bij Fishing Amsterdam, waar een visdag zoveel meer is dan zomaar een dag vissen. Juul, of een van zijn medewerkers, brengt u snel en comfortabel naar misschien wel de beste visstekken van Nederland. Opstappen kan vanaf een parkeerplaats in Amsterdam Noord. Komt u met het openbaar vervoer, dan pikt Juul u op bij het Centraal Station. Zo verliest u geen minuut vistijd!

Juul is onder meer gespecialiseerd in het verticalen en dropshotvissen op snoekbaars en baars. Maar u kunt met hem ook gericht vissen op snoek, die hier grote afmetingen kan bereiken. Bovendien is Juul trots op het verleende Keurmerk Visgids van de Amsterdamse Hengelsportvereniging en staan bij hem service, veiligheid en professionaliteit hoog in het vaandel.

Standplaats: Amsterdam
Werkterrein: Het IJ, het Noordzeekanaal, de Nieuwe Meer en de binnenstad van Amsterdam.
Boot: Volledig uitgeruste en luxe Monark Scorpion met 50 pk Yamaha, Minn Kota iPilot front troller. Maximaal 4 personen.
Technieken: Snoekbaars: verticalen, diagonalen, dropshotten, trollen, penvissen met natuurlijk aas.
Materiaal: Complete range specialistische hengels, reels en molens voor verticalen, dropshotten en trollen. Door klant te gebruiken.
Extra: Lunch, koffie/thee, soep, frisdrank inbegrepen. Speciale wensen kunnen na overleg worden vervuld. Foto’s op cd of per e-mail.

VOLG ONS