free site design templates

JOHAN STRUWE

Johan is een enthousiaste gids, die gespecialiseerd is in het vissen op roofvis op de rivieren. Snoekbaars, snoek, baars, roofblei en winde komen geregeld even aan boord kijken. En die worden op alle mogelijke manieren gevangen. Daarnaast vist Johan zowel vanuit de boot als vanuit de bellyboat ook gericht op de grootste Europese zoetwatervis: de meerval.

Johan geniet van de diversiteit aan gasten die bij hem aan boord stappen, en is een onderhoudend gesprekspartner op alle niveaus, indien nodig ook in het Engels, Duits, Italiaans en Deens. Bij Johan kunt u ook met meerdere gasten terecht voor trips met een bellyboot.

Standplaats:  Tiel
Werkterrein: Rijn, Waal, Maas, Lek, Linge, Amsterdam-Rijnkanaal. Op verzoek ook Randmeren, IJ, Noordzeekanaal, Haringvliet, Hollands Diep, Volkerak.
Boot: Lund Fury 1600 met 40 PK Yamaha 4-takt buitenboordmotor. Uitgerust met Minn-Kota I-Pilot fronttroller, Minn-Kota backtroller, Lowrance HDS 7 fishfinder, rondom Scotty steunen, gasgeveerde fauteuils en Go-Pro camera.
Technieken: Werpen, verticalen, diagonalen, dropshotten, sleepje, vliegvissen, clonken, backtrollen, trollen.
Materiaal: Hengels, molens, reels en kunstaas aan boord en door klant te gebruiken.
Extra: Foto's van vangsten via email. In de wintermaanden voor gasten kosteloos warmtepakken ter beschikking. Tevens hete soep aan boord.

VOLG ONS