free web maker

JOHAN CANEEL

Johan Caneel woont in Tiel, midden in Nederland en tussen de grote rivieren Maas en Nederrijn/Lek. Zijn leven lang is Johan al actief in de hengelsport en heeft daarbij door het hele land contacten opgebouwd, met zowel gerenommeerde vissers als met verschillende hengelsportorganisaties en groot– en detailhandel. Vissen doet Johan door het hele land en bij gelegenheid ook in het buitenland. Hij viste in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Duitsland, Engeland, Ierland en Canada. Het accent hierbij ligt op het roofvissen.

Johan richt zich met name op roofvis, een heerlijk actieve visserij. De totale beleving van het buiten zijn, het zien en ervaren, maakt het vissen voor Johan tot een geweldige activiteit. En die wil hij graag met u delen. Zowel de snoek, baars en snoekbaars worden het hele jaar door belaagd. Daarbij worden ook regelmatig windes en roofbleien gevangen en af en toe een meerval. Behalve door het vissen zelf, wordt Johan geboeid door fotografie en hengelsportboeken.

Standplaats: Tiel
Werkterrein: Midden-Nederland: Maas, Rijn, Lek, Merwede en Waal, Linge, de Giessen, Graafstroom, Eiland van Maurik, Gouden Ham, Lithse Ham, de Zandmeren, Kraaijenbergse Plassen. Rest van Nederland na overleg.
Boot: Volledig uitgeruste Tomasco Pike Fighter 465, max. 2 personen, belly boat.
Technieken: Trollen: snoek, snoekbaars, baars, winde, roofblei. Verticalen/dropshotten: Snoekbaars, baars. Werpend vissen: snoek, roofblei, snoekbaars, baars.
Materiaal: Hengels, molens, reels en kunstaas aan boord en door klant te gebruiken.
Extra: Lunch, koffie/thee, soep, frisdrank op aanvraag. Overnachtingen, meerdaagse trips in overleg. Foto’s op cd of per e-mail.

VOLG ONS