free mobile website builder

JEROEN DOKTER

Jeroen Dokter is een van de eersten die geslaagd is aan de sportvisacademie. Met deze opleiding heeft hij veel kennis vergaard over alles wat te maken heeft met het beroep visgids. Wanneer u op pad gaat met Jeroen, weet u dat het een gezellig visavontuur gaat worden dat goed georganiseerd en veilig is. Met Jeroen kunt u bijna alle rovers gericht bevissen. Zo kan er gevist worden op stromend water, zoals de IJssel, of op rustiger water zoals de kanalen, vaarten, grachten of plassen die Zwolle rijk is.

Een visdag met Jeroen begint om 8:00 uur en eindigt om 16:00 uur. Er kan ook gekozen worden voor een halve dag vissen. Drie personen is het maximum per boot. In overleg kan er voldaan worden aan speciale wensen. En natuurlijk is er voor alle gasten specialistisch materiaal en voldoende kunstaas aan boord.

Standplaats: Zwolle
Werkterrein: Wateren rond Zwolle zoals: De IJssel, Zwolle-IJsselkanaal, Zwarte water en zijn kolken, de Vecht en zijn kolken, Apeldoornskanaal, Soestwetering en de grachten van Zwolle.
Boot: Volledig uitgeruste Monark Scorpion 1600 met 60 pk mercury en een Minn Kota iPilot front troller (standaard, max. 3 personen).
Technieken: Snoek: kunstaas- en jerkbaitvissen, trollen, fireball vliegvissen. Snoekbaars: verticalen, diagonalen, dropshotten, trollen, fireball. Baars: verticalen, werpen, trollen.
Materiaal: Hengels, molens, reels en kunstaas aan boord en door klant te gebruiken.
Extra: Lunch, koffie/thee, frisdrank inbegrepen. Speciale wensen kunnen na overleg worden vervuld. Foto’s op cd of per e-mail.

VOLG ONS