best free web software

HANS WOWIJS

Goudvlokje wordt Hans Wowijs ook wel genoemd, vanwege de vele grote vissen die hij al aan de camera mocht tonen. Maar puur geluk is het bij Hans niet. Hij dwingt door zijn jarenlange in binnen- en buitenland opgedane ervaring en deskundigheid geluk gewoon af. Daarnaast probeert Hans graag nieuwe zaken uit. Zo stond hij met onder andere Henk Rusman in het begin van de jaren '90 aan de wieg van het jerkbaitvissen in Nederland. Gaat uw voorkeur uit naar snoek, dan bent u bij Hans Wowijs zeker aan het goede adres.

Hans vist naast kunstaas ook graag met natuurlijk aas op snoek, niet alleen vanuit de boot, maar ook vanaf de kant. Ook voor deze laatste manier van snoekvissen begeleidt Hans u graag. En daarnaast heeft Hans nog een grote passie. En dat is het vissen op karper. Onder vrijwel alle bekende grote vissen in Nederland heeft Hans wel een keer zijn landingsnet geschoven. En nu wil Hans zijn brede kennis van het karpervissen ook met u delen. Een betere karpergids vindt u waarschijnlijk niet.

Standplaats: Sassenheim
Werkterrein: Vinkenveense Plassen, verder alle zandwinningsplassen in de omgeving van Leiden en Amsterdam, maar voornamelijk de Kager Plassen. Verder alle kanalen van Leiden.
Boot: Volledig uitgeruste Rana 14 en een volledig uitgeruste aluminium Monark van 5 mete met een 30 pk Yamaha. Maximaal 2 personen.
Technieken: Werpen met jerkbaits en allerlei andere kunstaassoorten, trollen met pluggen, slepen met aasvissen, snoekbaarsvissen met shads en statisch vissen op zandplassen met dood aas vanaf de oever.
Materiaal: Hengels, molens, reels en kunstaas aan boord en door klant te gebruiken.
Extra: Lunch, drank, koffie/thee, soepen en broodjes inbegrepen. Tevens alle aasvissen inbegrepen.

VOLG ONS