html website creator

FRANK HANART

Frank Hanhart is zijn hele leven een outdoor-mens geweest. Van de vele hobby's, zoals jagen, duiken en vissen, is het vissen iets geweest dat hij overal en altijd kon blijven doen. Eén van de charmes van het vissen vindt hij dat je nooit weet hoe de dag zal verlopen, voor wat betreft de vangst en andere dingen die tijdens een visdag kunnen gebeuren. Van een ding is Frank echter wel zeker; vissers over de hele wereld spreken dezelfde taal en er ontstaat vaak direct een goede verstandhouding tussen tot voor kort onbekenden.

Frank is met het boek ‘Flitsend Nylon’ van Jan Schreiner opgegroeid, heeft daarna ongeveer 30 jaar voornamelijk met de vliegenhengel gevist en is nu weer een jaar of 10 meer met baitcasters en spinhengels bezig. Hij beheerst de voornaamste technieken en staat nog steeds open voor het aanleren van iets nieuws! De Biesbosch is zijn terrein en hij kent een groot deel ervan inmiddels als zijn achtertuin.

Standplaats: Meeuwen
Werkterrein: Biesbosch, Amer, Bergse Maas, Nieuwe Merwede.
Boot: Invader Reefrunner CC 171, volledig uitgerust met een Johnson 70PK en een Honda 2PK ‘kicker’ met plaats voor 3 vissers en de gids.
Technieken: Jerkbaitvissen, trollen, vliegvissen, verticalen, werpen, dropshotten.
Materiaal: Hengels, molens en reels voor gebruik door klant beschikbaar, kunstaas is altijd aan boord.
Extra: Foto's worden per e-mail naar de klant gestuurd.

VOLG ONS