free bootstrap themes

DAAN VERBRUGGEN 

Daan verbruggen is één van de eerste officiële visgidsen in Nederland. Daan komt uit de karperwereld, maar zag daarin op een gegeven moment geen uitdagingen meer. Hij is zich toen volledig gaan specialiseren op roofvis en beheerst nu echt elke discipline. Zijn absolute voorkeur ligt echter bij de snoekbaarsvisserij. In erg korte tijd zette Daan een aantal zeer belangrijke wedstrijden op zijn naam, waaronder het prestigieuze Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen.

Daan is lid van het roofvisteam van Fox, een firma waarvoor hij regelmatig actief is op beurzen en bij diverse workshops of lezingen. Ook zijn er regelmatig producten op de markt te vinden die door hem ontwikkeld zijn, of waar hij zijn visie over heeft gegeven zodat die constant kunnen worden doorontwikkeld. Verder is Daan zo goed als elke dag op het water te vinden en probeert hij eenieder de kunst van het snoekbaarsvissen bij te brengen in zijn Lund Explorer 1775 Impact. Het komt vrijwel nooit voor dat Daan geen snoekbaars vangt.

Standplaats: Purmerend / Amsterdam
Werkterrein: Het Gooimeer, het IJ, het Noordzeekanaal, de Nieuwe Meer, het Alkmaardermeer. Rest van Nederland na overleg.
Boot: Volledig uitgeruste Lund 1775 Impact (max. 3 personen).
Technieken: Snoekbaars: verticalen, diagonalen, dropshotten, trollen, penvissen met natuurlijk aas.
Materiaal: Hengels, molens, reels en kunstaas aan boord en door klant te gebruiken.
Extra: Lunch, koffie/thee, soep, frisdrank inbegrepen. Speciale wensen kunnen na overleg worden vervuld. Foto’s op cd of per e-mail.

VOLG ONS