make a website

BERTUS ROZEMEIJER 

Bertus Rozemeijer, geboren 05-11-1950 en actief met kunstaas vanaf zijn veertiende. Toen was dat nog bijzonder, want wie gebruikte nou kunstaas? Schreef in 1981 zijn eerste boek, samen met Arjan Willemsen. Hierna zijn er nog vele gevolgd, en allemaal gebaseerd op zijn bijzonder ruime ervaring in de harde praktijk.

Bertus ‘gidst’ zo nu en dan, wanneer hij tijd heeft. Hij neemt de sportvisser mee op snoekbaarstrips, waarbij meestal twee sportvissers maar al te vaak een leuke dag beleven. Snoekvissen doet hij het liefst met één snoekvisser, maar een tweede is altijd welkom. Voor materiaal kan worden gezorgd en eventueel wordt ook de vergunning in orde gebracht. De visdag is altijd van 08.00 in de morgen tot 16.00 in de middag. Helaas, dat geldt ook wanneer de vis om 15.54 begint te bijten!

Standplaats: Fochteloo
Werkterrein: Randmeren, Friese meren en kanalen. Plassengebied in Midden-Nederland en andere wateren na afspraak.
Boot: Volledig uitgeruste Starweld 1600 SC Pro, uitgerust met een Mercury F60 ELPT EFI en Motorguide 82 lbs / 24 volt elektromotor.
Technieken: Snoek: kunstaas- en jerkbaitvissen, trollen, vliegvissen. Snoekbaars: verticalen, diagonalen, dropshotten, trollen. Baars: verticalen, werpen, trollen.
Materiaal: Hengels, molens, reels en kunstaas aan boord en door klant te gebruiken.
Extra: Speciale wensen kunnen na overleg worden vervuld. Foto’s op cd of per e-mail.

VOLG ONS